Nu kör kontoret igång efter sommaren!

Våra projekt är hjärtat i vårt område! Men här publicerar vi också intressanta intervjuer, artiklar och annat spännande som händer i Leader Skåne Mitt nordväst.

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en helt fantastisk ledighet. Vi på kontoret i Leader Skåne Mitt Nordväst börjar nu jobba igen. Vi har mycket roligt framför oss!

Den 23 augusti så kommer vi hålla höstens första styrelsemöte. Detta sker digitalt. Mer information kommer till samtliga ledamöter via mejl.

Vi kommer också att ha ett så kallat  ”lunch till lunch” med vår styrelse och personal. Vi kommer då att vara på Lydinge resort  med början kl 12 den 7 september. Helgen avslutas med lunch den 8 september. Vi blandar föredrag, utbildning och generöst med pauser för att lära känna varandra. Meddela deltagande/förhinder senast den 14 augusti, då ni också meddelar eventuell specialkost.

Den 14 september går några av oss en utbildning som handlar om verifiering med hjälp av foton. Utbildningen hålls av Jordbruksverket.

Den 3 oktober så hålls årets fysiska Leaderträff på hotell Lappland i Lycksele. Här kan du läsa mer om träffen som anordnas av Landsbygdsmätverket:

https://www.landsbygdsnatverket.se/nyheterochartiklar/nyhetsarkiv/klarthitkommerdennationellaleadertraffen2023.5.63a7ae421865f604b9b7a443.html

Kika också på vår kalender på hemsidan, där syns alla kommande händelser! Saknar du något? Bara mejla på: maria.lundgren@leaderskanens.se

 

Vi ser fram emot en rolig och innehållsrik höst!